ZORUNLU YAZ STAJI DUYURUSU

Başlama Tarihi :   14.01.2022 Bitiş Tarihi :   18.07.2022

Sevgili Öğrencilerimiz

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında geçerli olmak şartı ile okulumuzda aşağıdaki plana göre “Yaz Staj İşlemleri” yapılacaktır.

  1. Yaz stajı 18 Temmuz-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılabilecektir. Staj süresi 30 iş günüdür. Resmî tatiller staj gününden sayılmamaktadır.
  2. Öğrenci, Staj Başvuru Formu’nu ilk olarak Meslek Yüksekokulu müdürüne, daha sonra bölümün staj komisyonuna / danışmanına imzalatacaktır. Ardından staj yapacağı kuruma belgeyi kuruma onaylatarak Meslek Yüksekokulu Staj Birimi’ne teslim edecektir. Kurum onaylı Staj Başvuru Formu’nun 01 Haziran 2022 tarihine kadar Meslek Yüksekokulu Staj Birimi’ne teslim edilmesi gerekmektedir.
  3. Staj kabul formu teslim edildikten sonra staj başlangıç ve bitiş tarihleri kesinlikle değiştirilmeyecektir.
  4. Staj başlama tarihinde kurum tarafından istenen tüm evraklar ile staj yerine gidilecek ve staj başlatılacaktır.
  5. Herhangi bir nedenle (hastalık / bir yakının ölümü vs.) staja devamsızlık yapılması halinde hem kurumun hem de okulun Staj Birimi’nin kesinlikle bildirilmesi gerekmektedir.
  6. Staj yapacak öğrenciler ekte verilen formata uygun olarak staj defteri oluşturacaktır. Staj bittiğinde staj defterinin sayfaları stajdan sorumlu olan kurum yetkilisine onaylatılacak, program danışmanına teslim edilecektir.

Gerekli form ve evraklar duyurunun eklerinde verilmiştir

Yukarı