SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ YÜKSEKOKUL OPTİSYENLİK MÜZE VE KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Haber Tarihi :   02.05.2024

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve XX. Bölge Kuzeydoğu Optisyen ve Gözlükçüler Odası tarafından iki yıldır süren Optisyenlik Müze ve Kütüphanesi çalışmalarında sona gelindi. Altyapı ve sergi cihaz ve malzeme temini süreci tamamlanan XX. Bölge Kuzeydoğu Optisyen ve Gözlükçüler Odası Müze ve Kütüphanesi öğrencilerin kullanımına açıldı.

02.05.2024 tarihinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim YILDIZ, XX. Bölge Kuzeydoğu Optisyen ve Gözlükçüler Oda Başkanı Ecz. Taylan KÜÇÜKER ve yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Erdoğan ÖZDEMİR tarafından XX. Bölge Kuzeydoğu Optisyen ve Gözlükçüler Odası Müze ve Kütüphanesi’nin açılışı yüksekokul derslik binasında gerçekleştirildi.

Üniversite bünyesinde bulunan ve müstakil olmasından dolayı Türkiye’de bir ilk olan Optisyenlik Müze ve Kütüphanesinin optisyenlik sektörüne ve öğrencilere hayırlı olmasını diliyoruz.