SHMYO TUBİTAK 2209-A BAŞARISI

Haber Tarihi :   14.03.2024

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri TUBİTAK "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında 8 Proje ile destek almaya hak kazandı. Öğrencilerimize aşağıda başlıklar halinde verilmiş olan projelerinde sırasıyla Doç. Dr. Sebahattin Karabulut, Öğr. Gör. Dr. Rukiye ASLAN, Doç. Dr. Erdoğan ÖZDEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Gülşen GÜÇLÜ, Dr. Öğr. Üyesi Fatma HASTAOĞLU, Prof. Dr. Hakan DEMİR ve Ar. Gör. Dr. Zafer GÜNDÜZ danışmanlık yapacaktır. Hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.
•    Tek Uzatılmış Stres İle Oluşturulan Travma Sonrası Stres Bozukluğu Sıçan Modelinde Bumetanidin Emosyonel Bellek ve Hipokampal Gaba Düzeyine Etkisi (Doç. Dr. Sebahattin Karabulut)
•    Azosemid’in C6-Glioma Hücre Hattında Pentilentetrazol Kaynaklı Hücresel Hasar Üzerine Etkisinin Araştırılması (Öğr. Gör. Dr. Rukiye ASLAN)
•    Web Kamera Spektrometresi İle Güneş Gözlüğü Farkındalık Eğitimi (Doç. Dr. Erdoğan ÖZDEMİR)

•   Kuantum Fiziği Öğretim Materyali: Schrödinger’in Kedisi Düşünce Deney Modeli (Doç. Dr. Erdoğan ÖZDEMİR)