Sivas Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri SHMYO ziyareti

Haber Tarihi :   10.03.2024

Sivas Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri yüksekokulumuzu ziyaret etti. İlk olarak konferans salonumuzda Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Erdoğan ÖZDEMİR öğrencilere yüksekokulumuz hakkında genel bilgiler verdi ve öğrencilerin programlarımız ile ilgili sorularını yanıtladı. Ardından öğrenciler program laboratuvarlarını gezdiler. Öğr. Gör. Serap KÖSE, Öğr. Gör. Ayşe Uluçay, Öğr. Gör. Tuba HERGÜNER ve Tıbbi Laboratuvar Teknikeri Asuman YELKOVAN’dan laboratuvarlarda yapılan çalışmalar hakkına öğrencilere bilgi verdi. Son olarak öğrenciler yüksekokulumuz bünyesinde bulunan XX. Bölge Kuzeydoğu Optisyenler-Gözlükçüler Odası Müze ve Sergisini ziyaret ettiler.