Müdürün Mesajı

Sevgili Öğrenciler;

Ülkemizin sağlık sektöründeki kat etmiş olduğu gelişim ile birlikte bilim ve teknolojideki gelişmeler,  bilimsel temellere dayalı bakım verebilecek nitelikli sağlık elemanlarının eğitimini ve yetiştirilmesini gerekli kılmaktadır. Bu amaçla yüksekokulumuz 1990 yılından beri sağlık sektörüne her yıl donanımlı, nitelikli, milli ve manevi değerlere sahip sağlık elemanları kazandırmaktadır.

Bu yıl aramıza yeni katılan öğrencilerimize seslenmek istiyorum;

Seçtiğiniz meslek insanlara hizmet etme imkânı sunan kutsal bir meslektir. Sizleri bu kutsal mesleğe adım attığınız için tebrik ediyor ve okulumuza hoş geldiniz diyorum. Sizlerden beklentimiz, her şartta insanlara faydalı olmaya çalışan ve iftihar edeceğimiz iyi birer sağlık personeli olmanızdır. Bu sebeple eğitim süreniz boyunca size verilmesi planlanan bilgileri çok iyi öğrenmenizi, kendinizi çok iyi yetiştirmenizi ve mezun olduktan sonra da topluma hizmet verirken vatanın, milletin menfaatlerini kendi menfaatinize tercih etmenizi rica ediyorum.

Saygılarımla.

Müdür