Haber Tarihi :   13.05.2024

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde Çocuk Gelişimi Uygulama Atölyesi açıldı. Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Enis Baha Biçer, akademisyenler ve idari personel katıldı. Rektörümüz, yapmış olduğu konuşmada atölyenin çok uzun bir çalışmanın ürünü olduğunu belirterek meslek yüksekokuluna hayırlı olmasını diledi. Yüksekokul Müdürü Doç Dr. Erdoğan Özdemir ise konuşmasında bu atölye ile ilimizdeki okul öncesi öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacağımız gibi yüksekokulumuz çocuk gelişimi öğrencileri içinde derslerde edindikleri bilgileri uygulayabilecekleri bir saha oluşturduklarını ifade etti.