DOÇ.DR. ERDOĞAN ÖZDEMİR GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİNDEYDİ.

Haber Tarihi :   25.09.2023

Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Erdoğan ÖZDEMİR Gebze Teknik Üniversitesi Temel Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen “Eğitim Bilimleri Seminerleri Dizisi ”ne davetli konuşmacı olarak katıldı. Doç. Dr. Erdoğan ÖZDEMİR seminer kapsamında “Öğretim Kuramları Ders Planlama ve Uygulama” başlıklı bir seminer gerçekleştirdi.

Özdemir, öğretim kuramları, öğretimin planlanması, öğretimin verimliliği için öneriler, ölçme ve değerlendirme konularına değindi. Seminerin ikinci bölümünde ise akademik personelin sorularının cevaplandırıldığı interaktif bir sunum gerçekleştirdi. Seminerin bu bölümünde akademisyenler deneyimleri üzerinden tartışmalara katılım sağladı ve seminerin amacına yönelik mesleki deneyim aktarımı gerçekleştirildi.