Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kariyer Paylaşımları II

Haber Tarihi :   23.05.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Program Başkanı Öğr. Gör. Rukiye ASLAN  tarafından 22 Mayıs 2022 Pazartesi günü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda Tıbbi Laboratuvar Programı öğrencilerine yönelik "Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarı'nda İşleyiş ve Tecrübe Paylaşımı" isimli konferans düzenlendi. Konferans kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Sorumlu Teknikeri Ayşegül ALTUN misafir edildi. Ayşegül ALTUN öğrencilere, "Tıbbi Laboratuvar Birimleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikerlerinin Görevleri, Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarı Tanıtımı, Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarında İşleyiş, Kurumun Diğer Birimlerinde Çalışanlar ve Hiyerarşi – Mesleki Tecrübeler" konusunda bilgiler verdi. Tecrübe Paylaşımı ve soru-cevapların tamamlanmasının ardından program belge takdimi ile sona erdi.