Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik Sohbetler I

Haber Tarihi :   14.04.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) bünyesindeki akademisyenleri tarafından SHMYO Akademik Sohbetler etkinliği ilk toplantısı 14 Nisan 2023 14.00’da gerçekleştirildi. Anestezi Programı öğretim üyesi Doç. Dr. Sebahattin KARABULUT tarafından  "Nörolojik Hastalıklar ve Deneysel Hayvan Modelleri" konusunda sunum gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi ATASEVEN, SHMYO Müdürü Doç. Dr. Erdoğan ÖZDEMİR, Veterinerlik Fakültesi ve SHMYO akademisyenleri katıldı.

Doç. Dr. Sebahattin KARABULUT nörolojik hastalıklara ve hayvan deneylerine yönelik bilgilendirme yaptı. Doç. Dr. Sebahattin KARABULUT yapmış oldukları hayvan deneylerinden sonuçlar ve örnekler paylaştı. Sunum sonunda soru- cevap ile akademisyenler karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.