İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencileri, Kayseri Üniversitesi Tarafından Düzenlenen 2. Paramedik Sempozyumu'na Katıldı.

Haber Tarihi :   22.12.2022

Kayseri Üniversitesi İncesu Ayşe ve Saffet Arslan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından Paramedik Mesleğinin Dünü, Bugünü ve Yarını temalı 2. Paramedik Sempozyumu düzenlendi. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO)’nun paydaş olarak katkı verdiği sempozyuma üniversitemizi temsilen 51 İlk ve Acil Yardım Programı öğrencisi de katıldı.

SHMYO İlk ve Acil Yardım Programı öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Pelin ÇELİK ve Öğr. Gör. Dr. Behiye KILLI’nın da bilimsel kurulunda yer aldığı sempozyumda öğrenciler alanları ile ilgili kurslara ve bilimsel programa katılma imkanı buldu. Programa katılan öğrenciler SCÜ Rektörlüğüne ve MYO Müdürlüğü’ne bilimsel programlara katılım konusunda verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.