Sevgi Çocuk Evleri'nde Kalan Çocuklara Yönelik Müzikli Oyun Etkinliği Düzenlendi.

Haber Tarihi :   16.12.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Sanat, Düşünce, Edebiyat Kulübü ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından Sevgi Çocuk Evleri’nde kalan çocuklara yönelik “Müzikli Oyun Etkinliği” düzenlendi. Sitenin konferans salonunda gerçekleştirilen, SHMYO Öğretim Görevlisi ve Kulüp Akademik Danışmanı Mehtap ÇİFTÇİ tarafından koordine edilen etkinliğe T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Sivas İl Müdürlüğü Sevgi Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Murat ÖZDEMİR, SHMYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Funda EVCİLİ, akademisyenler, öğrenciler ve Sevgi Çocuk Evleri’nde kalan çocuklar katıldı. Çocuklara, Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından oyunlar oynatıldı, öyküler anlatıldı ve şarkılar öğretildi. Programın sonunda Öğr. Gör. Mehtap ÇİFTÇİ ve öğrenciler tarafından hazırlanan hediyeler çocuklara dağıtıldı, pasta kesimi yapıldı.

Program sonunda SHMYO Müdür Yardımcısı EVCİLİ, bahar yarıyılında da Sevgi Çocuk Evleri’ni ziyaret etmeyi ve çocuklara yönelik faaliyetleri sürekli hale getirmek istediklerini belirtti.  Sevgi Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Murat ÖZDEMİR ise çocukların gelişimine katkı sağlayacak her türlü etkinlikte birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.