TÜBİTAK Projeleri’nde Başarı Sağlayan Akademisyenler ve Öğrenciler, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Alim YILDIZ ile Yemekte Buluştu.

Haber Tarihi :   08.12.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde (SCÜ) TÜBİTAK 2209-A Projeleri’nde başarı sağlayan akademisyenler ve öğrenciler için yemek programı düzenlendi. SCÜ Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen programa, SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Özköse, dekanlar, müdürler, TÜBİTAK 2209 A Projeleri’nde başarı sağlayan akademisyenler ve öğrencileri katıldı.  2021-2022 yılı itibariyle TÜBİTAK 2209-A Projeleri’nde başarılı olmuş akademisyenler ve öğrencilere, başta Rektör Yıldız olmak üzere, Rektör Yardımcıları ve diğer katılımcılar tarafından plaket verildi.

Programa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nu temsilen kabul edilen 11 proje önerisinde yürütücü olan öğrenciler ve danışmanları Doç.Dr.Funda Evcili, Doç.Dr. Sebahattin Karabulut, Dr. Öğr. Üy. Sevda Hastaoğlu Örgen, Dr. Öğr. Üy. Fatma Hastaoğlu, Dr. Öğr. Üy. Arzuhan Çetindağ Çiltaş, Öğr. Gör. Rahime Bıçakçıgil Özsoy, Öğr. Gör. Burak Atik katıldı. 

https://www.cumhuriyet.edu.tr/haber/11704-rektor-yildiz-tubitak-projelerinde-basari-saglayan-akademisyenler-ve-ogrencilerle-yemekte-bulustu

 

Yukarı