SHMYO “Abdürrahim Karakoç Çok Amaçlı Dersliği” Yenilendi.

Haber Tarihi :   04.03.2022

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun idari bina giriş katında bulunan derslik ‘Çok Amaçlı Derslik’ olarak düzenlenmiş, Üniversitemiz Senatosu’nun 15.11.2021 tarihli toplantısında alınan onama kararı ile de “Abdurrahim Karakoç Çok Amaçlı Dersliği” olarak adlandırılmıştı. Dersliğin masa ve oturma üniteleri yenilendi, kütüphanesi yapıldı, öğrencilere daha konforlu bir çalışma ve dinlenme alanı kazandırıldı. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serkan AKKOYUN konuya ilişkin şunları söyledi: “Öğrencilerimizin sadece ders esnasında değil kampüste geçirdikleri ders dışı zamanlarda da keyifli, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda bulunmaları önceliğimizdir. Abdurrahim Karakoç Çok Amaçlı Dersliği, sınırsız internet erişimi, kütüphanesi ve oturma alanları ile öğrencilerimizin bu gereksinimlerini karşılayan bir alan oldu. Üniversitede ilk olma özelliği taşıyan bu alanın oluşturulma sürecinde masalar ve sandalyeler yenilendi, kütüphane ve oturma alanları oluşturuldu. Dersliğimizde son düzenlemeleri de yaptıktan sonra merhum şair Abdurrahim Karakoç’un oğlu Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Enderhan Karakoç’u da okulumuza davet ederek açılışımızı yapmayı planlıyoruz. Tüm bu süreçte malzeme, ekipman ve iş gücü olanaklarını esirgemeyen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Alim YILDIZ ve Genel Sekreterimiz Sayın Prof. Dr. Kadir ÖZKÖSE’ye öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.”